Sıla Seni Görmeseydim Dinle Yeni Albüm 2010

Sıla – Acısa Da Öldürmez

Kendi adını taşıyan ilk solo albümü “Sıla” ile “…Dan Sonra” diyerek müzik sektörüne kendinden emin adımlarla merhaba diyen, sonrasında ise “İmza” adını verdiği 2. Solo albümüyle her yere “İmza”sını atan ve gerek sesi, gerek duruşu, gerekse yazdığı sözler ve yaptığı işlerle müzik sektörüne adım attığı ilk günden itibaren adından en çok söz ettiren Türk pop müziğinin en genç ve başarlı bayan vokallerinden Sıla 3. solo albümü ile müzikseverlerle buluşmak için gün sayıyor…

Bayramın hemen ardından Sony Music etiketiyle yayınlanacak albümü için artık geri sayıma başlayan sanatçı “Madem bayram sonrası yepyeni bir albümle buluşacağız o zaman bir şarkımızı müzikseverlerle bayram hediyesi olarak albüm çıkmadan önce paylaşalım.” dedi.

Sıla’nın 3. solo albümünün çıkış şarkısı “ACISA DA ÖLDÜRMEZ” sözü Sıla, Müziği ise Sıla ve Efe Bahadır imzalı.

“ACISA DA ÖLDÜRMEZ” HABERİ WEB SAYFASININ ÇÖKMESİNE NEDEN OLDU…

“Acısa da Öldürmez” şarkısı dün geceden itibaren www.silagencoglu.com.tr, dijital platformlar ve radyolarda yayınlanmaya başladı. Sanatçının kendi web sayfasından yayınlanmaya başladığı haberi duyulduğu andan itibaren 2 saat için de 500.000 kişinin şarkıyı dinlemek için sayfayı ziyaret etmesi www.silagencoglu.com.tr sayfasının çökmesine neden oldu. Bütün gece süren çalışmalar sonucunda bu sabah web sayfası eski haline getirilebildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder